Hírek Az alapítvány FILANTROPOSZ EGYESÜLET Konferenciák Eranus Peregrinus Rajtunk a világ szeme Találkozási pontjaink
Filantroposz műhely
Az 1993 március 1-én indult Arkánum Szellemi Iskola Alapítvány a 2019-es évben befejezte működését, a missziós levélben foglalt feladatokat elvégezte, a lehető legszélesebb alapot adta egy, a Michael-korszak követelményének megfelelő szellemi műveltséghez.
Ma, negyed századdal később a feladat és annak tétje - Európa eljövendő sorsának fordulópontján - sokkal nagyobb. A megkezdett munka szerves, eleven, „már nem síkföldi” folytatásával indulunk most Ispánkról ország- és Európaszerte.

Eranus

A magas hegyekkel körülölelt tavakban nappal is tükröződnek a csillagok.
Ilyen mély fogékonysággal és ünnepélyes nyugalommal kell hogy viseltessünk a halottak világa iránt.
Minél mélyebb a nyugalom a belső tóban - amit léleknek hívunk - annál korábban megjelennek benne a csillagok.
(Friedrich Rittelmayer)

 

Kedves Barátom,

A 2009-es esztendő májusában Budapesten azt ígértem, közös munkánk folytatódni fog, mégpedig azért, mert láthatóan nagy szükség van rá. Azt is mondtam, hogy a 16 év közös munkájával megépült alapokra most valamit emelnünk kell, mert nem elég folyton tanulni, hanem vizsgázni is kell, önmagunk, sorsban társaink, világunk, és a korszak irányító Szellemei előtt is.

Ígéretemet a következő módon tudom teljesíteni:

 Hívlak Ispánkra, egyhetes minden eddiginél mélyebb és követelőbb munkára, az Arkánum szellemi műhelyébe.

Első egyhetes találkozásunk feladata:
 

M E M E N T O   M O R I
SORSKÖZÖSSÉG A HALOTTAKKAL


A lehető legnagyobb erőfeszítéssel, komolysággal és koncentrációval fordulunk a küszöbön túl a szellemi világban élő társainkhoz, akik ma világkérdésnek tekintik ezt a kapcsolatot, de ők nem kezdeményezhetik. A kapcsolat kiépítése és fenntartása a mi feladatunk itt a Földön. A küszöbön túl élő sorstársaink teljes lelki-szellemi erőnlétükkel azért kívánnak velünk együtt dolgozni, hogy az emberiség ne veszítse el teljesen a Szent Szellemet, amely jövendő fejlődésünket vezetni fogja. Még sosem álltunk annyira a szakadék szélén mint napjainkban. Ma csak nagyon keveseknek van sorsszerű lehetőségük arra hogy – Rudolf Steiner szellemtudományával való életkapcsolatuk alapján – megértsék, mi is történik ma velünk, és előhívják azt az erőt, amelyet születésükkor vállalt életfeladatukhoz magukkal hoztak, hogy a szellemi világfejlődés menetében mint szabad individuumok sorsformáló erővel megjelenjenek. Ehhez ma már elengedhetetlen a sors-emlékezet, a karma–kutatás, amely a halottak segítségével lehetségessé vált...

A munka jellege olyan, hogy 30 főnél nagyobb csoporttal nem végezhető. Ezért kérem, hogy telefonon, személyesen jelentkezzetek, Bistey Mihálynál, ( 06703445584 )

A szállásdíjról (ellátástól függően) Bistey Mihály adhat tájékoztatást.

Egyetlen előfeltételt szabtam: Aki eljön, magával kell hoznia saját (általa már igen jól „megdolgozott” ) példányát a Helmuth von Moltke életéről szóló könyvnek. Alapja lesz ez úgy a csoportmunkának, mint az egyéni konzultációknak.

 

Üdvözlettel és várakozással:

Bistey Zsuzsa   
 
KONFERENCIA

Peregrinus
Kiadványaink
23. Cara Wilson: Szeretettel, Otto
22. Titkok az autisták világából
21. Karl Heyer: Kaspar Hauser és Közép-Európa sorsa a XIX. században
20. Barbro Karlén: Farkasordítás. Karmabiográfia: két egymást követő, XX. századi inkarnáció képei
 
 
Hírek   |   Az alapítvány   |   FILANTROPOSZ EGYESÜLET   |   Konferenciák   |   Eranus   |   Peregrinus   |   Rajtunk a világ szeme   |   Találkozási pontjaink
Elérhetőségek
H-9941 Ispánk, Nyugati szer 2.
Mobil: +36 70/34-45-584
E-mail: michaelbistey@gmail.com
Egyéb
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez
Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright
© 2013. Arkánum Alapítvány.
Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu