Hírek Az alapítvány FILANTROPOSZ EGYESÜLET Konferenciák Eranus Peregrinus Rajtunk a világ szeme Találkozási pontjaink
Filantroposz műhely
Az 1993 március 1-én indult Arkánum Szellemi Iskola Alapítvány a 2019-es évben befejezte működését, a missziós levélben foglalt feladatokat elvégezte, a lehető legszélesebb alapot adta egy, a Michael-korszak követelményének megfelelő szellemi műveltséghez.
Ma, negyed századdal később a feladat és annak tétje - Európa eljövendő sorsának fordulópontján - sokkal nagyobb. A megkezdett munka szerves, eleven, „már nem síkföldi” folytatásával indulunk most Ispánkról ország- és Európaszerte.

Beszélgetések Bistey Zsuzsával

 
Hogyan fér össze a XX. századi gondolkodással és az európai történelmi-kulturális múlttal a holokauszt szörnyűsége? Kalo Jenő faggatja Bistey Zsuzsát az emberiség tudatfejlődésének jelenlegi állapotáról.

Pernyéje a bőrünkbe égett (2014. október 17. video, 38 perc)
https://www.youtube.com/watch?v=iDEppXwWHag
 

 
Száz évvel ezelőtt talán senki nem kérdezte volna meg, mi a boldogság, mi a szeretet, mi a halál. A mai tudatszinten ezt a kérdést már sokan komolyan felteszik. A Lánchíd Rádió beszélgetéséből bizonyos válaszok is kiderülnek.

Kettesben (Lánchíd rádió, 2014. január 16. 49 perc)
http://lanchidradio.hu/kettesben?page=27


 
Egyéni sorsképleteink mögött évszázadok tapasztalatai vannak? Ha az ember ember akar maradni el kell indulnia a lélekfejlődés útján? A lehetséges utakról kapunk képet.

Klasszik 92.1 rádió Duett c. műsorának vendége: Bistey Zsuzsa (2013. november 10. – 1 óra 2 perc)
https://www.youtube.com/watch?v=davcvKTK5gM
 

 
A szellemi magvetés a Peregrinus Vándoriskolában azt a célt szolgálja, hogy gyerekben, pedagógusban kialakuljon a sorsfelelősség és sorsérzékenység.

Peregrinus Vándoriskola – (2013. október 2. video)
https://www.youtube.com/watch?v=tXsZiYxFzwI
 


Hogyan jut megbízható információkhoz a szellemtudomány? Médiumokkal? Asztaltáncoltatással? A járható út a szellemi iskolázás, segítségével lehetséges visszanézni elmúlt századokba és előretekinteni a jövőbe. Rudolf Steiner is ezt tette. Hogyan?  

 
Elkerülhető lett volna a két világháború, ha a reinkarnáció tényét komolyan veszik? Helmuth von Moltke és Ludwig Polzer-Hoditz gróf élettörténete a közvetlen tanú. Életrajzuk írója, Thomas Meyer Budapesten járt.  

 
A szellemtudomány „titkait” adja át az őrségi Ispánkon az érdeklődő belső úton járóknak Dr. Bistey Zsuzsa pszichológus, a Rudolf Steiner-i antropozófia hiteles művelője és gyakorlati megvalósítója:

 
Árnyékgondolatok helyett valódi, eredeti gondolkodásra ösztönöz a szellemtudomány. Rudolf Steiner szellemi látással igazolta, hogy a spirituális tevékenység az embert partnerré teszi a teremtésben. Hogyan? Bővebben:  

 
 


KONFERENCIA

Peregrinus
Kiadványaink
23. Cara Wilson: Szeretettel, Otto
22. Titkok az autisták világából
21. Karl Heyer: Kaspar Hauser és Közép-Európa sorsa a XIX. században
20. Barbro Karlén: Farkasordítás. Karmabiográfia: két egymást követő, XX. századi inkarnáció képei
 
 
Hírek   |   Az alapítvány   |   FILANTROPOSZ EGYESÜLET   |   Konferenciák   |   Eranus   |   Peregrinus   |   Rajtunk a világ szeme   |   Találkozási pontjaink
Elérhetőségek
H-9941 Ispánk, Nyugati szer 2.
Mobil: +36 70/34-45-584
E-mail: michaelbistey@gmail.com
Egyéb
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez
Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright
© 2013. Arkánum Alapítvány.
Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu